Mataró Notícies

Roger Rabassa, 13è a la Copa d'Europa de natació

Roger Rabassa, 13è a la Copa d'Europa de natació

Josep Maria Spà

Després del bon paper al Campionat de Catalunya, el nedador del Centre Natació Mataró Roger Rabassa també ha mostrat el seu potencial a la Copa Europa. Com a representat de la selecció espanyola, Rabassa es va quedar a 40 segons del guanyador de la prova.

Roger Rabassa acaba tretzè a la segona ronda de la Copa Europa de natació. El mataroní ha representat a Espanya en la prova de 10km que s'ha fet al Port de Barcelona, quedant-se a 40 segons del primer classificat, l'hongarès Kristof Rasovslky.

Per Espanya, el primer ha estat Alberto Martínez, cinquè a la prova, mentre que Raul Santiago ha acabat segon, fent un 11è lloc global. Tot i l'alt nivell de participants, el cartell no és el de més categoria, ja que els millors nedadors estan preparant el mundial que tenen d'aquí 15 dies.

Juntament amb la prova oficial, hi havia la popular, on s'hi va imposar Guillem Pujol, en aquest cas representant al CN Mataró. Tan Pujol com Rabassa repetiran papers el proper 5 i 6 d'agost a Navia, Astúries. La Copa d'Europa posarà el seu punt i final amb la quarta etapa, a Copenhaguen, a finals d'agost, i la cinquena a Bacciano, Itàlia, el 16 i 17 de setembre