Mataró Notícies

Mataró es bolca amb l'esport adaptat

Mataró es bolca amb l'esport adaptat

Francesc Andrés

Amb la intenció de mostrar el seu dia a dia, el club FEM ha sortit al carrer, i no ho ha fet sol. Al club d'esport adaptat de Mataró l'han acompanyat altres entitats esportives, amb qui han estat parlant durant els darrers mesos. Un dels grans objectius del club FEM és la inclusió de l'esport adaptat als equips mataronins ja existents. Mentre es treballa per aconseguir dur a terme aquest pas, el club segueix amb les seves tasques de promoció. El ventall d'activitats mostrades aquest diumenge ha estat molt ampli.

Aquesta ha estat una de les tres activats d'esport adaptat que s'han fet a Mataró aquest cap de setmana. Un dels altres punts d'atenció de l'esport adaptat l'ha tingut el Teresa Maria Roca, amb l'esport escolar. A la jornada de dissabte, van ser 70 els participants. Els principals esports que es practiquen són la boccia, l'eslàlom i el futbol sala. L'esport adaptat també lluita per la plena inclusió dins el món escolar.

Les opcions que no tan sols aquestes jornades, sinó principalment els entrenaments setmanals que es fan, permeten que l'esport pugui arribar a tothom sense excepció. El Teresa Maria Roca no va ser l'única instal·lació on es va dur a terme l'activitat esportiva. El Jaume Parera també va obrir les seves portes.