Mataró Notícies

Les noies del Platges de Mataró i el Boet juguen fases d'ascens contra SESE i Barça respectivament

Les noies del Platges de Mataró i el Boet juguen fases d'ascens contra SESE i Barça respectivament

Francesc Andrés

La Final a Quatre tanca la temporada oficial a la Copa Catalunya femenina i el Platges de Mataró és un dels equips que serà a la pista Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Les unionistes han anat millorant partit a partit per plantar-se a la gran cita. Ja són un dels quatre millors, i per primer cop en tot el curs tenen a tota la plantilla disponible.

El rival a semifinals és el favorit i l'amfitrió, un Barça que no ha fallat en tota la temporada i que vol aconseguir l'ascens. Tot i l'enorme dificultat de l'encontre, tot queda en 40min.

De guanyar, diumenge disputaria la final, a dos quarts d'una del migdia. El premi gros per qualsevol dels quatre equips, encara que només un ho aconseguirà.

I per la seva part, el Mataró Parc Boet jugarà el segon partit de l'eliminatòria contra el SESE per ser a la final a quatre. Els 11 punts de diferència són coixí suficient per poder encarar amb tranquil·litat el partit de tornada. Això no vol dir però que el Mataró Parc Boet tingui la feina feta. Ni tampoc vol dir que la final a quatre sigui una realitat.

Els taronges reben al SESE amb l'objectiu de segellar l'eliminatòria. Ho faran a casa, amb l'afició al seu costat i el factor pista a favor. Però a aquestes altures de curs res és fàcil i qualsevol pas en fals pot passar factura. Ni tècnic ni equip es veuen ja a semifinals.

Alberto Peña ja va dir tot just acabat el matx que els 11 punts no reflectien les poques diferències viscudes a pista. El de dissabte és tota una final, l'última a casa, i els boetistes volen donar el cop de gràcia per plantar-se a la final four.

El partit es jugarà a partir d'un quart de vuit del vespre a l'Eusebi Millan.