Mataró Notícies

L'AE Boet fitxa Jordi Vizcaíno per consolidar el sènior femení a Copa Catalunya

L'AE Boet fitxa Jordi Vizcaíno per consolidar el sènior femení a Copa Catalunya

Sergi Ruiz

Jordi Vizcaíno, nou entrenador del sènior femení del Mataró Parc Dori Dori. Vizcaíno agafa el relleu a la banqueta de Victor de Atrana i arriba després que el sènior femení del Boet hagi aconseguit l’ascens a Copa Catalunya. Per la seva banda, Vizcaíno aterra a la banqueta de les taronges amb l’aval d’haver assolit l’ascens a Lliga Femenina amb el Sant Adrià aquesta passada temporada. En el seu palmarès també hi consta, entre altres, dos campionats d’Espanya, un ascens a Lliga Femenina 2, dues lligues catalanes de Lliga Femenina 2. L’objectiu que es marca Vizcaíno per a la primera temporada al capdavant del femení del Mataró Parc Dori Dori és del de formar un equip que es consolidi a Copa Catalunya i que pugui assolir la permanència el més aviat possible.

A més de dirigir el primer equip femení del Boet, Jordi Vizcaíno també s’encarregarà de la coordinació de les seccions bases femenines del club. Ho farà conjuntament amb Joan Campany. En aquest àmbit, Vizcaíno té l’objectiu de fer que la pedrera segueixi creixent a un bon ritme i continuar amb la bona feina que considera que ha fet el club els darrers tres anys.

D’aquesta manera, Vizcaíno torna a Mataró després del seu pas per la Unió Esportiva Mataró durant cinc temporades. Entre mig, ha estat 8 temporades al Sant Adrià.