Mataró Notícies

La Sirena Mataró vol igualar l'eliminatòria contra el Sabadell

La Sirena Mataró vol igualar l'eliminatòria contra el Sabadell

Sergi Ruiz

La Sirena Mataró vol guanyar aquesta tarda l’Astralpool Sabadell en el segon partit de la final pel títol de lliga de la DHF de waterpolo. D’aconseguir-ho, forçarien el partit de desempat. El primer partit, les de Nani Guiu es van imposar per 14 a 10. De cara al partit d’aquesta tarda, l’entrenador de la Sirena, Florin Bonca, és optimista i creu que l’equip té una opció de fer-se amb la victòria. Per fer-ho, però, creu que les jugadores han de millorar en defensa i en les jugades de superioritat, els dos aspectes on l’equip, segons Bonca, va estar més imprecís en el primer partit. També considera important no carregar-se d'exclusions, com va passar a Sabadell.

L'any passat, el partit de la final de lliga entre mataronines i vallesanes disputat a Mataró va finalitzar amb empat a 9, però els penals van decidir el partit en favor del Sabadell.

El partit d’aquest divendres es disputarà a Mataró a 2/4 de 7 del vespre a la piscina del Complex Esportiu Joan Serra. Un partit que es podrà seguir en directe per Mataró Ràdio.