Mataró Notícies

La permanència del Mataró Feimat passa per Sitges

La permanència del Mataró Feimat passa per Sitges

MataróNotícies.cat

Sitges decidirà si el Mataró Feimat mantindrà o no la categoria. De nou la ciutat del Garraf és decisiva pels unionistes que aquest cop hi arriben amb un testimonial avantatge. A casa no han pogut passar del triomf per la mínima, però tot i no tenir marge d'error qualsevol victòria els dóna la salvació. També un empat i una derrota d'un punt, sempre que facin més de 65 punts, els valdria. Així doncs, l'objectiu és un i de ben simple: guanyar.

No serà fàcil però l'equip acumula tres victòries consecutives i es troba amb la moral alta. A més, a Sitges no hi viatjaran sols. El club habilitarà autobusos perquè la màgia del Palau es visqui també al pavelló del Pins Vens. El partit, que començarà a partir de les sis de la tarda, es podrà escoltar en directe per Mataró Ràdio.

El Mataró Parc Boet inicia aquest dissabte l’eliminatòria prèvia de la fase d’ascens a la lliga EBA. Els d’Alberto Peña visiten dissabte a les 6 i 5 de la tarda la pista del SESE. El boetistes van acabar primers del grup 1 de Copa Catalunya amb 22 victòries i 4 derrotes. Ara volen assolir un històric ascens a la lliga EBA. Davant tindran al quart classificat del grup 2, la Secció Esportiva Santa Eulàlia de Barcelona. Els barelonins van acabar en quarta posició amb 19 victòries i 7 derrotes. Aquesta serà la tercera fase d’ascens a lliga EBA que disputa el Boet Mataró en els darrers quatre anys.