Mataró Notícies

La 4a Marxa Solidària de l'AGIM proposa un recorregut únic

La 4a Marxa Solidària de l'AGIM proposa un recorregut únic

Sergi Ruiz

Aquest diumenge tindrà lloc la quarta edició de la Marxa Solidàrira de l’AGIM. Una marxa que enguany presenta novetats. Per una banda s’ha canviat el recorregut: fins l’any passat la sortida es feia des del Nou Parc Central, mentre que per l’edició d’aquest 2017 la sortida es farà des del TecnoCampus. L’arribada, com en d’altres ocasions, serà la Plaça Santa Anna. La principal novetat d’aquesta quarta Marxa Solidària serà que es realitzarà un recorregut únic. Fins l’edició passada es feien dos recorreguts, un de llarg i un de curt. Enguany, es farà un únic itinerari de 7 kilòmetres que recorrerà el Passeig Marítim. D’aquesta manera, Yolanda Aguilar, tècnica de l’AGIM, es vol que la Marxa sigui el més inclusiva possible. Per aquest motiu, a més, s’intentarà que tothom segueixi un mateix ritme.

Tot i les novetats, l’objectiu de la Marxa Solidària es manté any rere any. Amb aquesta activitat, des de l’AGIM es vol sensibilitzar la societat de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional. A més, també serveix per recaptar diners

La IV Marxa Solidària de l’AGIM sortirà diumenge a les 9 del matí des del TecnoCampus. Les inscripcions es poden a la seu de AGIM al Josep Monserrat i Cuadrada, a la farmacia Torrent i el mateix diumenge de 2/4 de 9 fins les 9 del matí al TecnoCampus. El preu és de 8 euros pels majors de 12 anys i de 4 euros pels menors de 12 anys.