Mataró Notícies

Helena Lloret: "Vull tornar a ser campiona d'Europa i ho vull ser amb La Sirena CN Mataró"

Helena Lloret: "Vull tornar a ser campiona d'Europa i ho vull ser amb La Sirena CN Mataró"

Marc Rodriguez Sedano

La direcció tècnica de La Sirena també ha fet oficial aquets dies l’arribada de nous fitxatges. La primera en confirmar-se ha estat Helena Lloret. L’argentonina torna al club mataroní 8 anys després i ho fa amb energies renovades i amb il·lusió en el nou projecte esportiu. Lloret afrontarà una nova etapa a La Sirena carregada d’optimisme. Diu que vol aspirar a tot i, si és possible,  tornar a ser campiona d’Europa. Un títol que ja va guanyar en dues ocasions en la seva etapa al Sabadell. Segons Lloret, l’equip té qualitat de sobres per plantar-se a una nova final europea, però és conscient que caldrà entrenar dur per aconseguir-ho.

La jugadora d’Argentona ve de passar els últims quatre anys al Sant Andreu, on aquesta temporada ha estat segona màxima anotadora de Divsió d’Honor, amb 64 gols. Una xifra que Lloret ha assolit gràcies a la confiança. Explica que aquest any ha après a ser més regular durant els partits i això també l’ha ajudat a tenir més protagonisme. Lloret afirma que cada vegada li agrada més assumir responsabilitat i això no li posa pressió, així que espera ser una peça important en La Sirena de la pròxima temporada.

Més enllà de Lloret, el club també ha fet oficial el retorn de Carla Graupera, que aquesta temporada havia jugat al Mediterrani i al Victorian Seals de Melbourne i la incorporació de Laura Vicente, provinent del QueensLand Breakers australià.