Mataró Notícies

Guillem Pujol i Berta Cantó segueixen en un moment esportiu dolç

Guillem Pujol i Berta Cantó segueixen en un moment esportiu dolç

Josep Maria Spà

Berta Cantó i Guillem Pujol han participat al Campionat Espanya de Natació celebrat a Pontevedra. Dos nedadors del Torrot CN Mataró de característiques diferents i que han aconseguit estar a prop dels seu millors resultats. Guillem Pujol, que aquests dies es troba concentrat amb la selecció espanyola de llarga distància, va fer un bon paper en el que és el seu primer any de categoria absoluta. Berta Cantó es va haver de conformar amb uns registres inferiors als habituals, tot i rondar el podi en les diverses proves que va disputar.

La mataronina ja fa anys que es deixa veure entre les millors bracistes, la seva especialitat. Però en un esport com el de la natació no és gaire habitual tenir una trajectòria llarga i de millores constants. El cas de la Jessica Vall, aconseguint èxits després de l'etapa universitària no és un cas majoritari. Tot i quedar lluny del paper que pugui fer Vall, Berta Cantó segueix millorant els seus resultats sense haver-se cremat pel camí.

Els entrenaments del Torrot segueixen aquests dies posant apunt l'equip masculí i l'equip femení de cara a la copa d'Espanya de club. Competició que es podrà veure a Mataró el primer cap de setmana de maig. El Complex Esportiu Joan Serra serà l'escenari de la 2a divisió on hi participa l'equip masculí del Centre Natació Mataró.