Mataró Notícies

El Municipal del Centenari serà el jutge de l'ascens

El Municipal del Centenari serà el jutge de l'ascens

Sergi Ruiz

El Municipal del Centenari serà diumenge l’escenari del partit més important de la temporada del CE Mataró i de la UE Valls. Mataronins i vallencs disputaran la tornada de la promoció d’ascens a Primera catalana. Una final en què els groc-i-negres encara tenen en ment el gol del Valls en el temps de descompte i l’expulsió de Marcelo abans de la mitja hora de joc en el partit de l’anada. Els d’Alberto Encinas hauran de remuntar el 2 a 1 de l’anada. Per fer-hio comptaran amb tot el suport de la grada mataronina. Aquests últims dies s’ha realitzat una campanya per les xarxes per demanar l’ajuda de les aficions de tots els equips de futbol de Mataró per omplir el Centenari. Una afició que ja va recolzar l’equip en els pitjors moments a l’Estadi del Vilar i que pot ser el factor clau per aconseguir l’ascens a Primera Catalana. 

Un dels handicaps que va haver d’afrontar els groc-i-negres a l’anada va ser les reduïdes dimensions de l’Estadi del Vilar, que els va fer adoptar un joc d’atac més directe. El Municipal del Centenari, però, permetrà als groc-i-negres realitzar el seu joc de combinació habitual. De fet, el tècnic mataroní creu que els groc-i-negres portaran el domini del partit, mentre que els vallencs intentaran aprofitar les errades dels locals. Un matx que igual que a l’anada es preveu molt igualat.

El partit de tornada de la promoció d’ascens a Primera catalana entre el Mataró i el Valls es disputarà diumenge a les 7 del vespre. Un partit que podreu seguir en directe pel programa d’aquesta casa Carnet Esportiu FM.