Mataró Notícies

El Medicare System es jugarà la permanència contra el Liceo després de guanyar a Las Lagunas

El Medicare System es jugarà la permanència contra el Liceo després de guanyar a Las Lagunas

Francesc Andrés

El Medicare System Mataró fa un pas més per intentar mantenir-se a l’OK Lliga Femenina. Les d’Albert Larrea es van imposar per 6 a 3 al Rivas Las Lagunas en el penúltim partit de lliga. Un partit molt igualat que va decantar Carla Fontdeglòria amb quatre gols per a les mataronines. Les mataronines ara aniran a guanyar a Corunya per certificar la permanència.

El Medicare System Mataró es va imposar aquest cap de setmana per 6 a 3 contra el Rivas Las Lagunas. Un partit viscut al Jaume Parera i León que va tenir tots els ingredients per gaudir i patir alhora. Les visitants van ser les primeres en marcar. Tot i uns minuts complicats, les mataronines van remuntar per marxar guanyant al descans. Aina Florenza al minut 10 i Carla Fontdeglòria a menys d’1 minut per la mitja part van aconseguir el que semblava improbable. Un signe que es tornaria a modificar a la represa. Micaela Gordillo no perdonava des de la falta directe per fer l’empat. El Medicare es va tornar a avançar, però el Rivas, que s’hi jugava el descens matemàtic, va marcar el 3 a 3. Però en 20 segons i a menys de 4 minuts per acabar el matx, Carla Fontdegloria va imposar la seva llei per marcar el quart. I per no fer patir l’afició, a falta d’1 minut i mig i en 15 segons van arribar el cinquè i el sisè quan el Rivas ja havia perdut tota esperança de vèncer. La clau del partit, per Albert Larrea, tècnic del Medicare System Mataró, creu que va ser arribar per davant al marcador en el tram final del partit. Una victòria que els acosta a la meitat de l’objectiu: sumar els 6 punts en els dos últims partits de lliga per mantenir-se a l’OK Lliga.

Després del partit, Larrea va posar en valor la feina feta per les jugadores durant la temporada. Una temporada en què tot i ser la plantilla més jove de l’OK Lliga i haver-se vist immerses en  la zona de descens durant gran part de l’any, l’equip no s’ha rendit en cap moment.

Una victòria de les mataronines que va enviar matemàticament al Rivas Las Lagunas a la Primera Divisió madrilenya. Ara el Medicare System Mataró es jugarà la permanència a l’OK Lliga femenina a l’última jornada del campionat. Una final que hauran de disputar contra el Liceo.