Mataró Notícies

El Mataró Parc Boet tanca cinc renovacions

El Mataró Parc Boet tanca cinc renovacions

Sergi Ruiz

El Mataró Parc Boet comença a confeccionar la plantilla per la temporada 2017-2018. Després d’una temporada històrica en què els d’Alberto Peña han acabat com a campions de Copa Catalunya, la prioritat dels taronges és la de renovar vuit dels integrants de la plantilla que han fet possible l’ascens a EBA De moment, el primer equip masculí del club ha tancat cinc renovacions per encarar la primera temporada a la Lliga EBA. El capità, Quim Franch, juntament amb Carles Canals, Darío Naharro, Marc Forcada i Edu Vázquez són cinc dels jugadors que han aconseguit l’ascens aquesta temporada i que seguiran un any més a les ordres d’Alberto Peña. L’entrenador del Mataró Parc Boet espera aquests dies renovar tres jugadors més de l’actual plantilla. Unes renovacions que se sumen al fitxatge de l’ala-pivot Èric Mañés, que va firmar pels boetistes procedent del CB Castellbisbal.

La prioritat del Mataró Parc Boet a hores d’ara és la d’acabar de tancar les renovacions abans de començar a pensar en fer més fitxatges. Tot i això, Peña té clar quines posicions vol reforçar per poder fer un bon paper en la primera temporada a EBA. Un jugador interior més i un jugador exterior adequat a la categoria són les posicions que creu que l’equip necessita enfortir per l’any vinent.

Aquest cap de setmana el Mataró Parc Boet tancarà la temporada amb el Torneig de la Flama del Canigó. Un cop acabat el torneig, Alberto Peña espera poder tenir tancades totes les renovacions.