Mataró Notícies

El Mataró Feimat visita la pista del líder

El Mataró Feimat visita la pista del líder

Anna Gual

El Mataró Feimat visita aquest diumenge la pista del líder, el Made in Menorca. Desplaçament de màxima dificultat  pels de Charly Giralt, que la setmana passada aconseguien trencar una dinàmica negativa de 9 derrotes consecutives. Tot  i la dificultat del rival, un equip que només ha perdut 3 partits en les 12 jornades disputades, l’últim la setmana passada davant el segon classificat, el Martorell, l’objectiu és sobretot ser competitius. L’equip vol sentir que disposa de les seves opcions de guanyar, una sensació, que fins i tot quan ha durat la mala dinàmica, han aconseguit mantenir.

Tot i la victòria del cap de setmana passat els mataronins segueixen cuers i necessiten seguir sumant de 2 en 2.  Un desplaçament a Menorca que serà dels més llargs que els tocarà fer en aquest grup C de la lliga EBA. Una dificultat afegida davant un dels equips amb major pressupost de la lliga i que acredita a dia d’avui la millor defensa. Un partit que es jugarà diumenge a 2/4 d’1 del migdia.

Encara en bàsquet i pel que fa a Copa Catalunya, també diumenge el Mataró Parc Boet rep la visita del Sant Quirze. Partit de victòria obligada per mantenir-se en la lluita pel lideratge, davant un equip que només ha guanyat tres partits aquesta temporada. Els mataronins són quarts ara mateix, amb 20 punts, empatats amb el 5è i un partit menys. Per tant una victòria seria important per poder recuperar posicions.