Mataró Notícies

El Centre Natació Mataró s'acomiada de Laura López i Ona Meseguer

El Centre Natació Mataró s'acomiada de Laura López i Ona Meseguer

Josep Maria Spà

L'hotel Atenea de Mataró ha estat la seu de l'homenatge a Laura López i Ona Meseguer. Dues de les jugadores que han estat clau pels èxits del Centre Natació Mataró i que han participat de l'època daurada del waterpolo espanyol, obtenint una plata olímpica a Londres, un Mundial a Barcelona i un Europeu a Budapest.

Ahir van rebre el reconeixement del seu club, amb qui han assolit una copa de la reina, una copa LEN i per sobre de tot han estat peces fonamentals per situar l'equip entre els millors d'Europa.  

Les jugadores van rebre una fotografia per part de les seves companyes de la mà de la capitana Ciara Gibson, la insignia de plata de mans del president de l'entitat Joan Gros pels èxits assolits amb el club i un ram de flors per part del CEO de la Sirena Francesc Casabella.

A l'acte, on hi van ser presents familiars i les companyes de les jugadores que no estan amb la selecció, també hi va assistir l'alcalde de Mataró, David Bote, el regidor d'esports Josep Maria Font, el representant de la secretaria General de l'Esport, Santi Siquier així com els representants de la Federació Catalana i Espanyola de Natació Enric Bertran i Pere Robert.

Amb 29 anys deixen el waterpolo, un esport que els hi ha donat molt.