Mataró Notícies

El 17è Triatló Ciutat de Mataró acaba amb un ajustat esprint final

El 17è Triatló Ciutat de Mataró acaba amb un ajustat esprint final

Francesc Andrés

Francesc Godoy i Eva Wutti protagonitzen la imatge del 17è Triatló Ciutat de Mataró. Els guanyadors, en categoria masculina i femenina, van escenificar aquest esprint final. És un dels trets característics d'aquesta prova, el fet que la sortida femenina es faci 8min abans que la masculina.

Els prop de 600 participants van fer de l'edició d'aquest any un èxit, puntuable pel Campionat de Catalunya de la modalitat Esprint. Godoy va completar la prova amb un temps de 50min 53 segons, mentre que Wutti ho va fer amb 58min 56 segons. Tots dos venien de fer l'Ironman 70.3 de Barcelona. Un fet que l'austríaca va notar.

La de Mataró és una prova referent on molts dels que hi participen repeteixen. Els guanyadors no són l'únic exemple. A nivell organitzatiu, els ímputs rebuts són positius. A més a més, l'esprint final s'havia buscat en altres edicions, sense èxit.

Com a Campionat de Catalunya Esprint, les distàncies eren de 750 m nedant, 20 km en bicicleta i 5 km de cursa a peu. Per obres a la zona del Tecnocampus, el tram sobre dues rodes es va reduir una mica. Pel que fa a la representació mataronina, Clàudia Luna va acabar tercera en categoria femenina.