Mataró Notícies

Creix el nombre de matriculacions del TecnoCampus

Creix el nombre de matriculacions del TecnoCampus

Marc Rodriguez Sedano

Un total de 924 estudiants han triat el TecnoCampus com a centre universitari on estudiar el seu grau per al proper curs 2017-2018. La xifra és superior a la de l’any anterior, quan el Tecnocampus va comptar amb 893 estudiants. Aquestes dades de preinscripció certifiquen el creixement de la universitat mataronina, que és la primera opció de gairebé un miler d’estudiants catalans. A més, les nou titulacions que ofereix el TecnoCampus han tancat el procés de matriculació amb un ple total d’alumnes, ja que no ha quedat cap plaça lliure. Es tracta d'una bona noticia que és fruit de la bona feina feta al llarg d’aquests anys, segons , segons ha explicat la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén.

L’altra qüestió que preocupa la universitat de Mataró des de l’inici és la qualitat de l’ensenyament que s’imparteix al centre. Les notes de tall de la Selectivitat d’enguany han demostrat que el TecnoCampus és un centre universitari ben valorat i això, tal com ha explicat Guillén, es deu al gran nivell del personal docent i a l’aposta de la universitat per un ensenyament de qualitat.

L’oferta conjunta del TecnoCampus per al proper curs és de 12 titulacions de grau i quatre de doble grau. També comptarà amb màsters i postgraus. Totes aquestes titulacions formen part de l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i l’Escola Superior de Ciències de la Salut, adscries a la Universitat Pompeu Fabra. El Tecnocampus calcula que la xifra d’estudiants matriculats pel propers curs superi novament els 3.000 estudiants.