Mataró Notícies

CE Mataró i CF Rocafonda signen un acord de col·laboració

CE Mataró i CF Rocafonda signen un acord de col·laboració

Josep Maria Spà

Enfortir-se mútuament. Aquest és l'acord principal al que han arribat Club Esportiu Mataró i Unión Deportiva Atlético Rocafonda per afiliar-se. L'objectiu és enfortir el primer equip de l'entitat groc-i-negre i potenciar la base del club blanc-i-negre. Sense perdre la seva identitat de cada un dels clubs, però col·laborant per fer-se forts mútuament, els president del Club Esportiu Mataró Escola de Futbol, Fran Seijo, i el president de la Unión Deportivo Atlético rocafonda, Herminio Collada, escenifiquen l'acord al que han arribat com a representants de les dues màximes entitats.

En un moment on el futbol mataroní es troba entre les tres categories més baixes, tots entre la 2a i la 4a Catalana, el Rocafonda comença un camí que el Mataró voldria que seguissin altres entitats de la capital del Maresme.

A part d'enfortir els respectius primers equips, l'acord permetrà disminuir la saturació d'horaris que pateix el camp del Centenari i diversos equips del club entrenaran i jugaran al municipal del Rocafonda, que es troba en oposada situació.