Mataró Notícies

Arriba el primer cap de setmana de Les Santes Esportives

Arriba el primer cap de setmana de Les Santes Esportives

Sergi Ruiz

Dimarts va començar l’edició del 2017 de Les Santes Esportives. L’XI Torneig Futsal va obrir el calendari esportiu santero. Un calendari que clourà el 30 de juliol. Aquest cap de setmana, tindran lloc dues de les proves ja tradicionals de Les Santes Esportives: el Trofeu Ciutat de Mataró de natació i la mitja marató per relleus. Una edició de les Santes Esportives que constarà d’una trentena d’activitats repartides per tota la ciutat. En una entrevista al Viu la Vida dia a dia, el regidor d’esports de Mataró, Josep Maria Font, ha assegurat que l’èxit que tenen les Santes Esportives cada any es deu a dos factors: a la creixent afició per l’esport i l’entorn idíl·lic del litoral mataroní.

La mitja marató de muntanya, el torneig d'handbol platja, el memorial Ernest Siquier de tir, el torneig de futbol sala o la tirada open arc també protagonitzaran el primer cap de setmana de Les Santes Esportives

Dissabte a la tarda, el programa d’aquesta casa Carnet Esportiu FM retransmetrà a partir de les 18h el Trofeu Ciutat de Mataró de natació des de la piscina Joan Serra i Puigdesens. A partir de les 19h, també es realitzarà la retransmissió de la Mitja marató per relleus.