Mataró Notícies

AE Sincro Mataró s'uneix al Centre Natació

AE Sincro Mataró s'uneix al Centre Natació

Josep Maria Spà

El Centre Natació Mataró i l'AE Sincro Mataró han presentat l'acord al que han arribat perquè el club de sincronitzada passi a formar part del Centre com a una de les seves seccions. Un vincle més administratius, que esportiu. Perquè malgrat que el complex esportiu Joan Serra podrà acollir competicions, els entrenaments seguiran realitzant-se al Sorrall.

De fet la sincro a Mataró neix d'una iniciativa de la Federació Catalana de natació que l'any 1999 crea al complex esportiu Joan Serra l'escola de natació sincronitzada del Maresme. Un grup que va ser l'embrió d'una Sincro Mataró, que com a tal no veus la llum de forma totalment reglamentada fins el març de 2006. Ara el club veu aquest pas com a vital per seguir la seva evolució.

Aquest dissabte no serà la primera vegada que hi actuen, però si que serà la primera sota el paraigues del Centre Natació Mataró. Qui vulgui veure-ho de primera mà també colaborarà amb el torneig solidari "juguem a favor de la vida", que te 'exhibició de sincronitzada com a una de les diverses ativitats que es faran durant el cap de setmana.