Mataró Notícies

El CD Tonbal es fa amb el Campionat de Catalunya de Poomsae

El CD Tonbal es fa amb el Campionat de Catalunya de Poomsae

Francesc Andrés

El CD Tonbal guanya el Campionat de Catalunya de Poomsae després brillar en una competició on va obtenir 17 medalles. 9 en categories adultes i 8 en infantils. En adultes, es van aconseguir tres ors. Toni Moreno en Master 1 masculí, Carolina Muñoz i Oscar Montoro en parella júnior i de nou Montoro, que amb Héctor Poza i Jon Avellaneda van endur-se l'or en Trio júnior.

Pel que fa a les categories infantils, destaca la medalla d'or per Sergi Serpukhovitinov. Aquesta temporada, a diferència de les altres, el Campionat de Catalunya no ha servit per classificar-se pel d'Espanya, perquè tan aquest com el d'Europa ja s'han dut a terme.

De cara la temporada vinent, hi haurà novetats, per les que el CD Tonbal ja s'està preparant. La primera d'elles és que la prova catalana es farà a l'octubre, és a dir, d'aquí uns mesos, perquè serveixi per accedir al campionat espanyol.

Allà, els esportistes ja no representaran al seu club si no a la seva autonomia. La selecció, en el cas de Catalunya, serà entre els millors del proper octubre.