Mataró Notícies

Més de 41.600 afiliats a CCOO cridats a participar al Congrés que se celebra al TCM

Més de 41.600 afiliats a CCOO cridats a participar al Congrés que se celebra al TCM

Eli Solsona

El Tecnocampus de Mataró acull fins demà el 2n Congrés de CCOO d’Indústria de Catalunya. Sota el lema “Fem indústria”, més de 41.600 afiliats al sindicat estan cridats a participar en aquest procés congressual que s’emmarca en l’11è Congrés confederal i de CCOO de Catalunya. El proper líder de CCOO a partir del mes d’abril, Javier Pacheco, afirma que el sindicat més gran de l’estat “ha de ser bàsic per a recuperar una societat cohesionada, amb sense precarietat laboral i amb unes condicions més semblants a les d’abans de la crisi”.

Pacheco ha afirmat que CCOO està immers en el procés de renovació de la seva proposta i dels equips de direcció per afrontar amb més garanties els reptes que té per endavant, sobretot als sectors industrials. Pel virtual primer secretari de CCOO, el sindicat ha d’adaptar-se als nous temps i a les noves relacions que tenen els treballadors amb l’empresa, i també ha de recuperar “l’espai del carrer” i l’espai sociopolític que tradicionalment ha ocupat.

Javier Pacheco és actualment el responsable del sector d’Indústria de CCOO i ha presentat l’única candidatura a liderar el sindicat en substitució de Joan Carles Gallego.