Mataró Notícies

La plataforma 'FootballAim' vol facilitar la feina als clubs de futbol i entrenadors

La plataforma 'FootballAim' vol facilitar la feina als clubs de futbol i entrenadors

Marc Rodriguez Sedano

L’empresa mataronina ‘FootballAim’ ha creat una aplicació que permet dissenyar i planificar entrenaments de futbol i gestionar totes les tasques d’un club. Una base de dades que facilita la feina als entrenadors de futbol i ajuda als equips a acumular informació i trobar-la fàcilment.  Actualment hi ha 10.000 entrenadors que utilitzen la plataforma i són també una referència per a equips com l’Espanyol, el Llagostera, equips de futbol japonesos i la federació de Kazakhstan. Un dels seus creadors, Emilio Gómez, assegura que l’empresa està creixent a una velocitat de vertigen i ara esperen que més clubs adquireixin els serveis, perquè l’objectiu final és aconseguir ajudar a tots els clubs del món.

L’aplicació de FootballAim permet ajudar a equips i entrenadors a planificar sessions de treball, a que els clubs gestionin informació i han creat un Market Place per a que els equips puguin comprar exercicis d’entrenament i beneficiar-se de diverses metodologies. Una feina que podran seguir desenvolupant al Tecnocampus, on tindran despatx tot el proper any i del què els membres de FootballAim expliquen que ha estat clau per créixer. Gómez creu que l’assessorament professional els ha servit per ser conscients de la importància de marcar-se fites i assolir-les.

Emilio Gómez afirma que l’empresa ha de seguir evolucionant i el següent pas és donar-se a conèixer i obrir-se a nous clubs. L’objectiu més agosarat és convertir-se en la base de dades referència per a tots els equips de futbol i aconseguir treballar de manera col·laborativa i a distància.