Mataró Notícies

El Grup Hartmann va tancar el 2016 amb una facturació de més de 1.900 milions d’euros

El Grup Hartmann va tancar el 2016 amb una facturació de més de 1.900 milions d’euros

Clara Sanchez

La companyia alemanya Hartmann ha mantingut una dinàmica positiva i ha crescut un 3’3 per cent, superant la quota de mercat de l’any anterior i tancant el 2016 amb una facturació de més de 1.900 milions d'euros. Pel que fa al centre de producció situat a Mataró exporta internacionalment el 90% dels productes. L’objectiu de Hartmann per aquest 2017 és seguir creixent i incrementar les vendes. La companyia a més aposta per noves adquisicions i aliances estratègiques dins del negoci, que l’han de permetre complementar la seva oferta i millorar la seva posició de mercat.

El 2016 ha estat un any molt positiu per al Grup Hartmann. Segons destaquen, l’èxit comercial es deu als beneficis dels productes innovadors i els seus tractaments per a pacients i professionals de la salut. El director general de Hartmann Espanya destaca que pel que fa a la innovació i la capacitat industrial encara tenen molt de camp per recórrer i molt de marge per seguir creixent.

El Grup Hartmann assenyalen el canvi demogràfic i l’augment de les malalties cròniques com els principals factors que han provocat un canvi en el funcionament del sistema sanitari i de retruc en el seu sector.