Mataró Notícies

Carles Puigdemont i David Bote celebren la creació de les noves instal·lacions de SERHS a Mataró

Carles Puigdemont i David Bote celebren la creació de les noves instal·lacions de SERHS a Mataró

Cristina Salad

Aprofitar les oportunitats per millorar Mataró i la qualitat de vida dels seus ciutadans. Aquesta ha estat la bandera que han enarborat aquest matí, tant l’alcalde de Mataró, David Bote, com el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Tots dos s’han expressat d’aquesta manera durant el parlament que han fet en l’acte d’inauguració de la nova Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de SERHS Food a la capital del Maresme. Puigdemont ha subratllat el compromís del grup amb el territori i la inversió i la innovació que apliquen a cadascuna de les branques del grup. Factors necessaris en ciutats com la de Mataró que continua patint els efectes de la crisi econòmica. En els mateixos termes s’ha expressat l’alcalde, David Bote, que ha recordat les altes xifres d’atur que pateix la ciutat (un dels índex més alts de tot el país), i com aprofitar inversions com la que ha fet SERHS amb les noves instal·lacions al polígon de Mata Rocafonda, pot contribuir a millorar la ciutat.

Fa un any el grup anunciava el trasllat de la gestió i producció alimentària de Vilassar a Mataró. Un centre de producció alimentària amb aquesta Cuina d’Alt Rendiment i les oficines de SERHS Food. El nou equipament centralitza l’activitat a Mataró, on treballen 70 persones, i ha suposat una inversió de cinc milions d’euros. La divisió dóna feina a més de 2000 persones arreu de Catalunya i compta amb una facturació de 50 milions d’euros.  Unes instal·lacions punteres en una superfícies de 4mil metres quadrats, 2500 dels quals són per a la planta de producció. La nova planta contribuirà a augmentar el volum de negoci en els propers anys fins els 75milions d’euros. Ho ha explicat, Ramon Bagó, president de SERHS .

Les instal·lacions de SERHS Food a Mataró s’han construït per reduir al màxim l’impacte ambiental, donant especial atenció a l’optimització de recursos. Abans de visitar el nou centre d’Alt Rendiment de SERHS, el president de la Generalitat ha visitat l’Ajuntament on ha signat en el llibre d’honor.