Mataró Notícies

Detingut a Mataró un home per venda d'heroïna

Detingut a Mataró un home per venda d'heroïna

lauren39b70214563

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts 21 de juny, un home de 58 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mataró, per un delicte continuat de tràfic de drogues, concretament heroïna.
Les queixes veïnals i d’un increment en la recuperació de xeringues per part dels serveis de manteniment i neteja de l’Ajuntament de Mataró van alertar als agents sobre la possibilitat que en un portal del barri de Cerdanyola s’hi vengués droga.

Un cop la investigació prèvia va corroborar les sospites, el 21 de juny els Mossos d’Esquadra van entrar al domicili investigat per realitzar un escorcoll amb autorització judicial. Durant l’escorcoll els agents van decomissar vuit grams d’heroïna dosificada i preparada per a la seva distribució i van requisar estris per al tractament i pesatge de la substància. A més, van detenir l’home que hi vivia i que era el venedor de l’heroïna.

El detingut, que ja havia complert condemna un temps abans pels mateixos fets, va passar a disposició judicial el 22 de juny i el jutge va decretar-ne l’ingrés a presó.