Mataró Notícies

Tripleta màgica dels Capgrossos a una setmana de la Diada de Santes

Pilars de 4 aixecats ahir al Poble Sec. Foto: Capgrossos de Mataró

Tripleta màgica dels Capgrossos a una setmana de la Diada de Santes

Cristina Salad

Els Capgrossos de Mataró completen la tripleta màgica (3d9f, 4d9f i 5d8) a l’actuació d’aquest cap de setmana al barri del Poble Sec de Barcelona. D’aquesta manera, els blaus completen la millor actuació de tota la temporada a només set dies de la Diada Castellera de Les Santes.

A més de la festa major del barri barceloní, la d’ahir era també la Diada del 18è aniversari de la colla dels Bandarres. Un aniversari en el que els blau marins ja hi havia actuat en cinc ocasions anteriors. Arribaven conscients del moment dolç que viuen i amb tota la consciència que són a pocs dies de la jornada castellera més important del seu calendari: la de la Festa Major de Les Santes. Fins ahir, en la millor actuació feta pels mataronins al carrer Blai del Poble Sec havien descarregat el 2d8f, 3d9f i el 5d8. Amb la d’ahir donaven un pas més a la plaça barcelonina, però també, un pas més de cara a la Diada que faran diumenge vinent a la Plaça Santa Anna. Ja la setmana passada durant la presentació que es va fer de la Diada de Les Santes, el cap de colla, Cugat Comas, reconeixia el bon moment que viu ara mateix la colla castellera mataronina.

Els Capgrossos han previst assajos especials per aquesta setmana que culminaran en l’actuació del 23 de juliol, on estaran acompanyats pels Minyons de Terrassa i els castellers de Vilafranca.