Mataró Notícies

Tot a punt per a la Tercera Mostra d'Entitats de Cerdanyola

Tot a punt per a la Tercera Mostra d'Entitats de Cerdanyola

Eli Solsona

Una trentena d’entitats participaran aquest diumenge a la Tercera Mostra d’Entitats de Cerdanyola. Aquesta iniciativa té un doble objectiu: d’una banda donar a conèixer la feina feta per cadascuna de les entitats i captar nous associats i, de l’altra, afavorir la interrelació entre les diferents associacions del barri i la cohesió social. De fet, des de la primera edició de la Mostra, s’han doblat el nombre d’entitats participants, tal i com han destacat Quim Fernàndez és el regidor de Participació i Nova Ciutadania i, Antonio Ruiz, membre de l’Asociación Centro Cultural Recreativo Casal del Barrio de Cerdanyola.

Entre la trentena d’entitats que participaran en aquesta Mostra d’Entitats n’hi ha de tot tipus: des de l’AMPA de l’Institut Miquel Biada, fins a l’Associació de dones africanes Musso Kafo; passant per l’Associació d’Ajut Social i Cultural al Senegal Sandaga, el Col•lectiu de Teatre EPMA, la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Divina Pastora, l’Associació Planeta o la Casa d’Amistat amb Cuba, entre moltes d’altres. Sílvia Llanto, membre de l’Asociación Cultural de Cerdanyola, destaca que les activitats que se celebraran permetran donar a conèixer tradicions típiques de cada lloc del món com danses africanes.

La Tercera Mostra d’Entitats se celebrarà a la plaça Onze de Setembre a partir de les 10 del matí. Començarà amb una cercavila dels gegants de les escoles del barri i, després del recital de poesia i de balls tradicionals del Senegal, d’Andalusia i de Mali, finalitzarà amb un dinar de germanor.