Mataró Notícies

Sessions dobles al Monumental de cara a la nova temporada

Sessions dobles al Monumental de cara a la nova temporada

Betty Doñate

La nova temporada del Monumental oferirà sessions dobles d’alguns dels seus espectacles per garantir que el públic general i els abonats al teatre puguin disposar de les millors localitats. De moment, hi haurà tres  muntatges amb doble sessió: ‘Art’, ‘La treva’  i ‘Mur’.  Així, el 14 d’octubre hi haurà dues funcions d’’Art’, la coneguda comèdia de Yasmina Reza, que dirigeix Jordi Galzerán i que ara està protagonitzada Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. El 25 de novembre es podrà veure també dues vegades ‘La Treva’, de Julio Manrique, amb Clara Segura i David Selvas. I el 29 i el 30 de desembre, hi haurà doble sessió de ‘Mur’, un muntatge de circ mataroní que tancarà la temporada del 2017. La voluntat és que el públic sense abonament pugui gaudir de millors butaques, tal com explica el regidor de Cultura, Quim Fernàndez.

Aquesta no és la primera vegada que la Direcció de Cultura ofereix sessions dobles d’alguns espectacles. Que ho torni l’any vinent fer dependrà dels muntatges que es programin, com ha puntualitzat el regidor. 

Els espectacles que completen la programació són ‘Boscos’, d’Oriol Broggi – que es podrà veure l’1 d’octubre i que compta amb l’actriu mataronina Clara de Ramon; els muntatges de dansa ‘Many’, de Thomas Noone, i ‘L’Estol’, de Roser López Espinosa, que es veuran el 28 d’octubre, i l’últim projecte de la pallassa Pepa Plana, ‘Paradís pintat’, previst l’11 de novembre.

Els abonaments del Monumental, que van dels 53 als 66 euros, es podran renovar durant aquest mes de juny. A l’agost, es posaran a la venda els nous abonaments i a partir del setembre ja es podran comprar les entrades.