Mataró Notícies

Retallada d'un 6% al pressupost per al Consorci del Museu Bassat

Retallada d'un 6% al pressupost per al Consorci del Museu Bassat

Eli Solsona

Aprovat el pressupost destinat al Consorci del Museu d’Art Contemporani per al 2012. L’ajuntament hi destinarà a l’entorn de 249.000 euros, un 6% menys que aquest any.

Segons ha explicat a Mataró Ràdio l’alcalde i president del Consorci, Joan Mora, la crisi econòmica ha obligat a fer aquesta retallada i també ha fet que la construcció de la seu definitiva a l’antiga farinera Ylla i Aliberch sigui un projecte a llarg termini i no prioritari. Mora explica que, tenint en compte aquesta conjuntura, l’encàrrec que s'ha fet a la direcció del Consorci és el de promocionar el Museu ubicat a la Nau Gaudí, com a un dels principals atractius de la ciutat per captar més visitants.

El Museu d'Art Contemporani ha rebut més de 8.000 visitants durant el seu primer any de funcionament. Segons apunta Mora, la quantitat de visites és important però també ho és la qualitat de les visites. Precisament per aquest motiu es volen fer paquets i rutes que incloguin, per exemple, una visita al Museu Bassat i un dinar en algun restaurant de la ciutat.

El pressupost per al 2012 va ser aprovat durant el Consell General del Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró celebrat aquest divendres.
 

Etiquetes: