Mataró Notícies

Ramón Nogués parla de la salut espiritual a la Fundació Iluro

Ramón Nogués parla de la salut espiritual a la Fundació Iluro

Marc Rodriguez Sedano

El catedràtic emèrit d’Antropologia Biològica de la UAB, Ramón Nogués, presentarà aquest vespre la conferència “La salut espiritual” a la sala d’actes de la Fundació Iluro. Una xerrada que relaciona el comportament de la ment humana amb aspectes espirituals i religiosos. Nogués parlarà de l’estructura del cervell i la seva vessant psicològica, on destacarà la preocupació espiritual i la salut social. La conferència porta el mateix títol que l’últim llibre de Ramón Nogués,  ‘La salut espiritual’, i neix de l’interès de l’autor per l’evolució cerebral i la seva aplicació directa en qüestions culturals i religioses.

Nogués assegura que el món mental és ple d’experiències i que és apassionant veure com la psicologia i la meditació intenten entendre’l. Explica Ramón Nogués que té moltes ganes de poder explicar-se a Mataró. Ser biòleg l’ha servit per plantar les bases de la conferència i el seu interès en aspectes espirituals i l’evolució de la religió l’han ajudat a trobar conclusions interessant.

La conferència ‘La Salut espiritual’ és un acte que organitza l’Associació Cristianisme segle XXI. Començarà a les 8 del vespre a la Sala d’actes de la Fundació Iluro i serà presentada pel filòsof i doctor en bioquímica Jordi Roca.