Mataró Notícies

Quatre grups mataronins han estat becats per la Casa de la Música

Quatre grups mataronins han estat becats per la Casa de la Música

Marc Rodriguez Sedano

Quatre grups mataronins rebran una beca que els permetrà enregistrar una maqueta, produir directes o gravar càpsules audiovisuals. Unes ajudes que atorguen les Cases de la Música per donar suport a la creació musical i artística per a grups novells. Les bandes seleccionades són: System Beat, que gravarà una maqueta; Ofiura, que rebrà una ajuda per a la producció del seu directe i  els grups Golíat i Tiger Mosquito, que gaudiran d’una beca per a crear capsules audiovisuals. Les cases de la Música han atorgat 33 beques d’entre els 253 grups que es van presentar arreu de Catalunya. Un suport que, segons explica Pol Ducable, de la Casa de la Música de Mataró, els músics agraeixen perquè els ajuden a tirar endavant el seu projecte.

Els diversos grups han estat seleccionats per jurats de les Cases de la Música que han valorat la potencialitat dels grups i la seva projecció. Les beques, a cost zero, serviran per a que les bandes puguin seguir avançant en els seus projectes. Com explica Ducable, el jurat també ha valorat quina de les beques s’adequava més a les necessitats de cada grup.

Les beques de la Casa de la Música també ajudaran a 2 grups maresmencs. Els arenyencs Fèlix Cuc podran beneficiar-se de la beca per crear càpsules audiovisuals i la banda de pop Ofiura de Cabrera tindrà l’oportunitat de produir el seu directe.