Mataró Notícies

Més d'una quarantena de rèptils i amfibis, a l'Ateneu de Caixa Laietana

Més d'una quarantena de rèptils i amfibis, a l'Ateneu de Caixa Laietana

Eli Solsona

Llargandaixos, gripaus, serps, iguanes, tortugues, taràntules… fins a quaranta espècies diferents es poden visitar a l’exposició “Animals”, instal•lada a l’Ateneu de Caixa Laietana.

Aquesta exposició, una reedició ampliada de la que es va fer fa dos anys, vol ser una petita mostra de la diversitat del planeta, amb espècies originàries de la selva amazònica, dels deserts africans i de les zones temperades i tropicals d’Àsia i Oceania, així com del fons marí, tal i com explica Elisabet de Dòria, responsable de l'àrea cultural de la Fundació de Caixa Laietana.

Els responsables de l’exposició “Animals” confien en superar els 40.000 visitants que va tenir la primera versió de la mostra. L’objectiu és despertar un sentiment d’admiració i curiositat cap als animals fomentant el respecte, a la vegada que col•laborar amb els actes que s’organitzaran arreu del món per a la preservació de la diversitat biològica. Precisament amb aquesta voluntat, s’organitzen visites per a escoles, tal i com apunta el president de Caixa Laietana, Josep Ibern.

L’exposició compta amb la col•laboració de Hobby Zoo Argentona, AAB (Associació Aquariòfila de Barcelona), IWAGUMILO i Blaumar de Mataró. “Animals” es pot visitar a l’Ateneu de Caixa Laietana, al carrer Bonaire, fins el 22 de juliol.