Mataró Notícies

L'exposició Jordi Tardà compta amb noves activitats i un concert de Superfluid aquest dissabte

L'exposició Jordi Tardà compta amb noves activitats i un concert de Superfluid aquest dissabte

Marc Rodriguez Sedano

L’exposició homenatge a Jordi Tardà ofereix noves activitats per seguir dinamitzant la mostra, que ja han visitat més de 12.000 persones des del mes de febrer. Entre les novetats, destaca un concert del grup Superfluid, que aquest dissabte tocarà cançons dels diferents artistes representats a la mostra. Des de la Fundació Iluro, també volen apropar l’exposició a les escoles i instituts amb diferents tallers interactius. La directora de la Fundació Iluro, Marta Ibars, explica que els alumnes podran conèixer la història del rock, escriure un Fanzine o, fins i tot, gravar una maqueta. Unes activitats per les que ja s’han interessat més de 30 escoles tant de Mataró com de la comarca i a les que es poden apuntar totes aquelles que ho vulguin. 

Per fomentar la música, la Fundació Iluro ha creat el Racó de la Música. Un espai on les escoles de música de Mataró i el Maresme poden organitzar audicions dels seus alumnes. A més, aquest proper dissabte l’exposició comptarà amb un concert de la banda Superfluid, que oferirà una passejada musical per l’exposició i interpretarà cançons dels diferents artistes que formen part de la col·lecció.  

El concert de Superfluid serà aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda i, per assistir-hi, s’hauran de comprar entrades anticipades. Ibars ha avançat que encara es programaran més activitats fins al 21 de maig, últim dia per visitar l’exposició.