Mataró Notícies

La Raíz serà el concert de pagament de Les Santes

La Raíz serà el concert de pagament de Les Santes

MataróNotícies.cat

El grup valencià La Raíz serà el cap de cartell de Les Santes 2017. Es tracta d’un dels grups puntals de l’escena mestissa de l’estat. El conjunt valencià serà el protagonista del concert de pagament de Les Santes 2017 que es farà el 21 de juliol a les 22 h al Parc Central. Les entrades ja estan a la venda des d’avui mateix a les oficines de la Direcció de Cultura i on line a través de codetickets. Les entrades tenen un preu popular de 13 € l’entrada anticipada i 16 € l’entrada a taquilla. En el cas que les entrades no s’exhaureixin també hi haurà taquilla al Parc Central el dia del concert.

El concert, que s’emmarca dins la gira internacional “La Hoguera de los Continentes Tour 2017”, també comptarà amb la participació dels grups Pirat’s Sound Sistema i Sara Hebe.

La Direcció de Cultura coprodueix el concert de pagament de les Santes gràcies a un acord amb l’empresa Propaganda pel Fet!. Es tracta d’un exemple més de la relació que s’intenta establir amb les empreses privades que en els darrers anys ha permès portar a la ciutat grups importants.

A partir del mes maig es donarà a conèixer la resta de la programació de Les Santes que comptarà, com és habitual, amb una oferta d’actes per a tots els públics i a diversos espais de la ciutat.