Mataró Notícies

La mataronina Clara de Ramon interpreta l'obra "Boscos" al Teatre Biblioteca de Catalunya

La mataronina Clara de Ramon interpreta l'obra "Boscos" al Teatre Biblioteca de Catalunya

Marc Rodriguez Sedano

L’actriu mataronina Clara de Ramón  actua aquests dies a l’escenari del Teatre Biblioteca de Catalunya amb l’obra “Boscos”. Un drama que convida a la reflexió poètica entorn al mal, a les guerres i a la història d’Europa. De Ramón explica que “Boscos” és un nou repte en la seva carrera i que l’ha obligada a preparar a consciència el paper. L’actriu mataronina interpreta a la Loup, una de les protagonistes, que té la difícil tasca d’anar traçant l’argument i ajudar el públic a posar llum a la trama. És ella qui investiga els seus orígens per intentar entendre tota la història familiar.

De Ramón és l’actriu més jove del repartiment que interpreta aquesta obra de Mouawad. La mataronina assegura que ha hagut de treballar molt per anar descobrint tots els matisos d’un text que és viu. A més, afegeix que l’autor té una essència especial i una manera d’escriure que fa que tot tingui sentit.

Sota la direcció d’Oriol Broggi, Boscos ha rebut una molt bona acollida per part del públic i la crítica. Una obra que estarà al Teatre Biblioteca de Catalunya fins al 14 de maig.