Mataró Notícies

Jaume Arboledas presenta "L'Advocat del Diable" a l'ARC de Mataró

Jaume Arboledas presenta "L'Advocat del Diable" a l'ARC de Mataró

MataróNotícies.cat

L’Advocat del Diable és el títol del nou EP que el músic Jaume Arboledas presentarà a l’ARC de Mataró aquest proper dissabte. Un treball que compta amb quatre noves cançons que parlen d’emocions fosques i tenen un caire més dramàtic que les últimes composicions d’Arboledas. El compositor de Sant Feliu de Codines explica que les noves lletres parlen de situacions límit en què l’angoixa i la pena s’imposen. Una reflexió sobre a la negativitat que, segons el músic, forma part del dia a dia de l’ésser humà i no cal amagar.

Papallones o l’advocat del Diable són alguns dels títols del nou treball d’Arboledas que es podran escoltar dissabte, juntament amb altres composicions del mateix músic autodidacta. Un concert que serà en format acústic perquè la intenció, segons Arboledas, és aconseguir un ambient íntim i donar més importància a les lletres que no pas a les melodies musicals.

‘Històries’ o ‘De Sant Feliu a Paris’ són els altres EP’s que Arboledas tocarà a l’Arc de Mataró dissabte a les 8 del vespre