Mataró Notícies

Es busca el novè cartell popular alternatiu de Santes

Es busca el novè cartell popular alternatiu de Santes

Marc Rodriguez Sedano

El Tot Mataró busca aquests dies un cartell alternatiu de Santes. És la novena edició del certamen  popular que permet a tothom que vulgui participar plasmar la Festa Major de les Santes de Mataró en una imatge. Una visió alternativa al cartell oficial que congrega a artistes professionals i amateurs de diferents edats. El cap de redacció del Tot Mataró, Cugat Comas, assegura que, després de nou edicions, han aconseguit consolidar-se i fer que la gent se’l senti seu. El nombre de participants i vots han augmentat exponencialment amb el nombre d’edicions. A més, creu que és positiu que el cartell alternatiu ajudi als mataronins a sentir-se més a prop de Santes.

Una opció al cartell oficial que, fins al diumenge 25 de juny té obert el període de presentació de propostes. Poden enviar-se tots els cartells que vulguin amb la tècnica que esculli cada artista. De fet, el cartell alternatiu ha comptat amb la participació d’artistes mataronins diversos, tot i que explica Comas que, gràcies a les xarxes socials, cada vegada hi ha més artistes que no són de Mataró que presenten les seves propostes. En passades edicions hi ha hagut guanyadors de Barcelona i, fins i tot, participants de Tarragona.

Un cartell alternatiu que tindrà premi. El guanyador de la votació popular guanyarà un iPad Mini. El segon més votat s’endurà un lot de productes de dibuix i el premi del jurat que tindrà un menú per a dues persones com a recompensa.