Mataró Notícies

Emma Vilarasau i Jordi Bosch pugen a l'escenari del Monumental aquest 1 de maig amb Infàmia

Emma Vilarasau i Jordi Bosch pugen a l'escenari del Monumental aquest 1 de maig amb Infàmia

Sergi Ruiz

Barrejar realitat i ficció per explicar com és el món del teatre i tot el què l’envolta. Aquesta és la intenció d’Infàmia, l’obra de teatre que es representarà dilluns al Monumental. Una mirada crítica a la professió d’actor que parla de la vocació, l’esperança i la desil•lusió. La història se centra en la vida d’Eva Dolç, una actriu que ha deixat de treballar per uns motius que s’aniran descobrint al llarg de l’obra. Emma Vilarasau és l’encarregada d’encarnar el paper de la protagonista i assegura que el text de Pere Riera vol explicar quines són les diverses maneres de treballar i fer teatre i quant costa obrir-se lloc en una professió complicada. Una obra en què el públic també té un paper protagonista.

Infàmia planteja certes reflexions al públic a través de les preguntes que es fa la protagonista. En una societat cada vegada més comunicativa, l’obra qüestiona si el missatge que vol transmetre l’autor és realment el que entenen els espectadors o si cadascú rep el missatge que vol, segons la seva realitat. Això sí, Vilarasau espera que, més enllà de pensar, el públic també gaudeixi de l’espectacle.

A més de Vilarasau, el repartiment de l’obra també comptarà amb Jordi Bosch, Mar Ulldemolins i Francesc Ferrer. Infàmia, de Pere Riera, es podrà veure dilluns a les 7 de la tarda