Mataró Notícies

Els Capvespres als Jardinets porten poesia i música a la Pompeu Fabra

Portada del llibre de poesia 'Un pont de versos'.

Els Capvespres als Jardinets porten poesia i música a la Pompeu Fabra

MataróNotícies.cat

La Biblioteca Pompeu Fabra s’omplirà aquest vespre i el de cada dijous durant els mesos de juliol i setembre de diverses activitats literàries, musicals i teatrals, amb la intenció de ser un espectacle íntim, de petit format, en un entorn relaxat i acollidor. Ho farà amb el cicle d’activitats literàries i musicals que porta per títol Capvespres als Jardinets i que va començar el passat 6 de juliol. Així el cicle acull aquest vespre a les 20.30h a la Pompeu Fabra un maridatge entre els llibres de poemes Un pont de versos i A punt?

El primer d'aquests llibres, Un pont de versos, està signat per l’aragonesa Rosa Tirado, la belga Marieke Maerevoet, i els catalans Salvador Riera i Laia Fàbregas. Aquest està escrit en quatre llengües (català, castellà, anglès i neerlandès), i dibuixa un pont virtual entre dos poetes afectats per Parkinson. A punt, de Núria Pujolàs, Lali Ribera i Jordi Roig, és l’altre llibre de poemes que es recitarà aquest vespre i consta de tres parts: la primera es titula “blanc”, la segona “a mà” i la tercera “l’endemà”. Totes tres parts ens mostren una visió diferent del món, on també hi apareix a “l’apèndix”.

Els rapsodes Sandra Cabrespina i Genís Mayola seran els encarregats de recitar els poemes acompanyats per la música de Sergi Mauro, professor de violí, violinista a l’Orquestra de Cambra de Granollers i membre del Quartet Phonos.