Mataró Notícies

El mataroní Black Fanegas fa un Verkami per gravar el seu primer disc

El mataroní Black Fanegas fa un Verkami per gravar el seu primer disc

Clara Sanchez

Black Fanegas és el projecte musical de Pedro Vicente del Roble i en Roure, el seu gos. Ara, aquest duet mataroní està preparant el disc “El bosc de Weidenfeller” i perquè es converteixi en una realitat han apostat pel micromecenatge. A la plataforma Verkami s'hi pot trobar el seu projecte, que pretén aconseguir un total de 1.600 euros. Ara per ara porta recollits gairebé 500 euros. El disc, explica Pedro Vicente del Roble, està concebut com una història de videojoc, que consisteix en anar passant 8 pantalles amb diferents episodis sobre temàtiques diverses, totes elles marcades per un so pop. 

Fins ara Del Roble tenia sota el nom de Black Fanegas 2 EP (Historias corrientes i Hora de aventuras). Aquest és el primer disc en el que Pedro Vicente del Roble compta amb la col·laboració del seu gos, en Roure. Segons detalla els moments en què composa la música estan plens de complicitat i d’alguna manera, el seu fidel amic és qui li acaba donant el vist i plau al què després serà una cançó.

La producció del disc l’està fent Fernando Herrero Twin Drama i serà gravat per Nico Canet a Tiny Room. En aquest treball Del Roble ha comptat amb la col·laboració dels músics Albert Guanyabens de We Are Impala, Javier Gómez, de panôramica i Juan José Rodríguez, d’Aleph Cuántico i Carlos Gregorio.

Etiquetes: