Mataró Notícies

Comença el cicle de concerts de primavera de l'Escola Municipal de Música de Mataró

Comença el cicle de concerts de primavera de l'Escola Municipal de Música de Mataró

Sergi Ruiz

L’Escola Municipal de Música de Mataró inicia el cicle de concerts de primavera. Un cicle que comença avui amb un recital pensat per a nadons. “Bressolant el món” és el nom d’aquest concert que es realitzarà al Teatre Monumental i que s’inspira en músiques de diferents cultures. Un format poc habitual, segons explica Joan López, professor de l’EMMM,  que està pensat per començar a endinsar als nens al món de la música des de ben petits. Un concert que serà gratuït i del qual se’n realitzaran dos funcions, un a tres quarts de 6 de la tarda i un segon a tres quarts de 7 del vespre. Escoltem Joan López.

Aquest dissabte al Foment Mataroní es realitzarà el concert “Neda que neda” a càrrec dels alumnes d’inicació de l’Escola Municipal de Música de Mataró. Una altra de les dates assenyalades al calendari és el 6 de maig, quan es revisionarà l’obra Romeu i Julieta. Una actuació que anirà a càrrec del Cor Jove Escènic. Un espectacle basat en el moviment dansa, el teatre i el moviment i que es realitzarà a l’Hort del Rector.

Fins a principis del mes de juny es realitzaran vuit recitals a diversos espais de la ciutat. El 10 de juny a les 12 del migdia a Can Fogueroles tindrà lloc el final de festa. Una actuació anomenada “Arròs a banda” a càrrec de la banda de l’EMMM juntament amb Cronopis. Un espectacle que fusionarà cabaret amb músiques de circ.