Mataró Notícies

La grua fa la vista grossa a Cerdanyola

La Policia Local de Mataró fa la vista grossa amb l'ús de la grua al barri de Cerdanyola

 

La Policia Local de Mataró demana als agents que siguin permissius a l'hora de retirar vehicles mal estacionats en determinats carrers de la ciutat, segons instruccions enviades a través de correus electrònics als que ha tingut accés l'ACN.

 

Llegir més

 

 

Mataró registra la caiguda de l’atur més accentuada en un mes de febrer des de 2008

 

Segons l’Observatori del Mercat de Treball de Mataró, prop de 180 persones han sortit de les llistes de desocupats durant l’últim mes i, actualment, hi ha 11.734 persones sense feina, un 19,6%. Aquestes dades posen de manifest que Mataró ha registrat la caiguda de l’atur més accentuada en un mes de febrer des de 2008. Respecte les dades de fa un any, hi ha 1.534 aturats menys i aquestes dades fan que la taxa d’atur hagi baixat un 11,5% respecte fa un any.

 

Llegir més

 

 

El PP, a punt de donar suport al pressupost municipal

 

El PP donarà suport al pressupost municipal en l'aprovació definitiva si el govern quantifica i inclou partides destinades a tirar endavant les iniciatives que proposen els populars. Així ho ha explicat el portaveu, José Manuel López, després que ahir es reunissin amb l’executiu per explorar vies d’acord.

 

 

Llegir més

 

Acció Contra la Fam engega al Maresme un projecte d'emprenedoria per a immigrants

 

Acció contra la fam organitza un programa gratuït per ajudar a persones immigrants del Maresme a crear el seu propi negoci. El programa, que començarà el proper mes de març, busca aprofitar les competències d’aquest col•lectiu per emprendre i reduir així la seva taxa d’atur. Segons dades de ATA, la Federació Nacional de Treballadors Autònoms, Catalunya va liderar el creixement de persones estrangeres que treballen per compte propi al 2015.

 

Llegir més

 

 

Balanç dels Oscar a la Tertúlia

 

Aquesta setmana a la Tertúlia de Mataró Ràdio i M1tv fem balanç dels premis Oscar del 2015, que s'han lliurat aquest passat cap de setmana. Un espai en el que hi ha intervingut: el crític de cinema Jacint Fornols, el periodista Manel Roca, la periodista i cinèfila Judith Vives i Lupe Pérez, realitzadora cinematogràfica.

 

Llegir més

 

 

Neix "Mou-te amb el cor", la marca de les activitats esportives solidàries de Mataró

 

Neix a Mataró la campanya "Mou-te amb el cor" una nova marca solidària impulsada per l'Ajuntament i que aglutina sota un mateix paraigües les diferents activitats esportives solidàries que tenen lloc durant l'any a la ciutat. La voluntat és donar més visibilitat a la gran quantitats d'iniciatives que es fan cada any en matèria solidària a la ciutat i incentivar la participació. Com a primer element visualitzador de la campanya s'ha elaborat un petit calendari que recull les 13 activitats que en formen part.

 

Llegir més

 

 

Arriba la 3a edició de la Mataró Run Festival

 

Centenars d'atletes prendran la sortida diumenge de la tercera edició de la Run Festival, la cursa atlètica que aquest any té dues novetats destacades presentades aquest dimecres al vespre en roda de premsa.

La Fundació Vicente Ferrer aprofitarà els beneficis que pugui rebre de la cursa per tal de potenciar l'esport adaptat a la zona de la índia on fa anys que treballa la fundació.

 

Llegir més